Rama: Kam vetëm një bachelor të thjeshtë

Në bashkëpunim me Qeverinë Gjermane merr jetë një program Doktorature në Bujqësi, Mjedis, Bioteknologji, Agrobiznes dhe Mjekësi Veterinare, i cili synon kualifikimin e mëtejshëm të studentëve ekselentë dhe profesionistëve të rinj, duke shfrytëzuar ekselencën e Bashkimit Evropian.

Kryeministri Edi Rama i cili ka qenë i pranishëm në UBT ka thënë se ne duhet të kekmi një sistem të lartë arsimor të ndërkombëtarizuar.

Mes batutash, ndërsa ka folur për doktoraturat, Rama ka thënë se është i vetmi në atë sallë që nuk kishte doktoraturë apo ndonjë titull akademik.

“Kam vetëm një bachelor të thjeshtë të dikurshëm, por Evisi thotë se në ditët e sotme është master. Më është bërë tmerr masteri kur e dëgjoj”, është shprehur Rama.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Skiatorja e njohur po çmend botën me trupin e saj…

Story i radhës

Воведена ноќна автобуска линија во Илинден

Të fundit nga