Profesorët rusë që kundërshtojnë luftën, largohen nga puna

Në mbarë Rusinë, profesorët që kanë marrë qëndrim kundër luftës janë përjashtuar nga puna dhe autoritetet u kanë ngritur akuza.

Në Volgograd, Roman Melnichenko po e shqyrton mundësinë e emigrimit – ndoshta për të jetuar me prindërit e tij në Ukrainë.

Marina Dubrova nga Sakhalini në lindjen e largët të Rusisë, u paraqit para një gjykate pasi studentët e saj e denoncuan tek autoritetet.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Gjithçka sekrete! Kodi i veçantë me të cilin do të bisedojnë Vuçiç e Putin, do 1 vit të deshifrohet

Story i radhës

Mourinho nuk e harron natën në Tiranë

Të fundit nga