Pritet përkeqësim i motit, ndalohet lundrimi i mjeteve të vogla në Durrës

Drejtoria e përgjithshme detare në  Durrës ka vendosur ndalimin e lundrimit të mjeteve të  vogla duke nisur nga ora 14:00 e ditës së nesërme.

Përmes një njoftimi bëhet me dije se në bazë të parashikimit për situatën hidrometeorologjike të përkeqësuar përgjatë bregdetit Shqiptar gjatë datave 09-10-11-12.02.2024 duke filluar nga ora 14:00 datë 09.02.2024 do të ndalohet dhënia e leje – nisjes gjatë datave 09-10-11-12.02.2024 duke filluar nga ora 14:00 datë 09.02.2024 për të gjitha mjetet e vogla lundruese, anijeve të peshkimit që operojnë përgjatë bregdetit shqiptar dhe të jenë njoftuar për marrjen e masave për sigurimin e tyre.

Anijet e transportit ndërkombëtar detar për pasagjer dhe automjete momentalisht do të vazhdojnë të operojnë normalisht sipas destinacioneve përkatëse dhe nëse do të ketë ndryshime oraresh apo ndërprerje të lundrimit do të njoftohen.

Përmirësimi i situatës hidrometeorologjike të përkeqësuar për mjetet e vogla lundruese dhe të peshkimit do të jetë mbas orës 06:00 të datës 12.02.2024.

Story i mëparshëm

Qytetarët të zhgënjyer nga pushteti/ Nuk presin se do të bëhet më mirë me cilëndo parti që do të vijë

Story i radhës

Kriza e të 40-ave tek meshkujt dhe femrat: shenjat, shkaqet dhe si ta kapërcejmë atë

Të fundit nga