PD pa komisionerë në Vorë, Kaso e Ristani: Veprim që tregon vobektësi, janë pa mbështetje

Rreth nesh

është website kryesor i lajmeve në Shqipëri. Pjesë e televizionit ABC, redaksia e ka të shenjtë verifikimin e lajmit në mënyrë të pavarur nga gazetarët tanë para publikimit. Me një redaksi të riorganizuar, mundëson një mbulim të plotë të zhvillimeve më të fundit nga vendi dhe bota, përmes një stafi të kualifikuar dhe profesional. Saktësia në informim mbështetet edhe me risitë më të fundit në lidhje me mediat online duke e bërë një media avangardë në vend.
NUIS/NIPT K01711004F

| “Cash” | Privacy | Kushtet e Përdorimit |

Story i mëparshëm

Në Prishtinë hapet instalacioni me fotografi dhe video që paraqesin historinë e lavdishme të familjes Jashari

Story i radhës

Adisi dhe Fifi shihen të lumtur në krahë të njeri- tjetrit

Të fundit nga