Osmani: Vendi ynë do të vazhdojë në rrugën e integrimit europian

Ministri i punëve të jashtme Bujar Osmani përshëndet konkluzionet e sotme të Kuvendit, i cili pas një debati të gjerë treditor, propozoi që Qeveria ta miratojë Propozim-kornizën negociouese për të nisur negociatat e anëtarësimit të 🇲🇰 me 🇪🇺

‘Vendi ynë do të vazhdojë në rrugën e integrimit europian, me vizionin për të qenë një vend i reformave reale europiane dhe një vend i denjë për të jetuar dhe punuar.Qytetarët ndajnë këtë vizion dhe duan të bëhen pjesë e familjes evropiane dhe të kontribuojnë në vendosjen e parimeve evropiane, demokracisë, shtetit të së drejtës dhe prosperitetit ekonomik- thotë Osmani

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Kastriot Rexhepi: “E vërteta dhe e drejta vonon, por nuk harron”

Story i radhës

Femra apo engjëj? 5 gratë që u bënë shembuj solidarieti

Të fundit nga