NP “Rrugë dhe rrugica” sanohen dëmtimet në rrugë dhe vendosin sinjalizim rrugor

Ekipe të Qytetit të Shkupit dhe të NP “Rrugë dhe rrugica” gjatë ditës së djeshme në bulevardin “Shën Klimenti i Ohrit” ka bërë rindërtim të karrigeve fleksibël në shtegun e biçikletave, ndërsa në lëvizje nga rruga “Zagrepska” deri te Klinika për fëmijë, i sanuan gropat, informojnë nga Qyteti i Shkupit.

Në rrugët “Cvetan Dimov” dhe “Xhon Kenedi” gjatë ditës së djeshme janë rregulluar pllakat bekaton pllaka në trotuare.

Ndërsa para vendkalimit të këmbësorëve te stacioni i vjetër ndërqytetës po përgatitet terreni për vendosjen e shenjave të sinjalizimit në rrugë.

Në bulevardin “Bosnje e Hercegovina” në pjesën e rrugës “Llazar Tërpovski”, siç theksoj Qyteti i Shkupit, po bëhen përgatitje për semafor, ndërsa në komunat Butel, Karposh dhe Kisella Vodë është vendosur sinjalizim vertikal në shumë rrugë dhe bulevarde.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Trafiku i dendur në Prishtinë, Zogaj: Do ta instalojmë modelin “Parko dhe udhëto pastaj në qendër”

Story i radhës

Alternativa: 100 ditët e Bilal Kasamit, 100 mashtrime të reja (VIDEO)

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish