Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Barileve te Xhamia me (kod: 13000002049)  nga ora 10:30 deri në orën 15:30.

Vendet:  TS Barilevë te Xhamia.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

21.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001)  nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe  Marec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

Nga TS TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Lumbardhi (kodi: 53000005) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Lluka e epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaqel dhe Maznik

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Xërxë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Denji (kodi: 82081007) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja, montim – demontimi i shtyllave të dëmtuara.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Rahoveci (kodi: 30000015) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV J04 Strezovci (kodi: 62000005 ) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë, Rahovica

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i ndarësit linjor  në fshatin Strezovc, shtrëngimi i përçuesve.

21.09.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 6 do të ndërprehen:

Pa tension mbesin këta trafostacione:

1.TS 10/0.4kV U-1  (kodi: 19100017012) nga ora 09:00 deri në orën 18:00

2.NS 10/0.4kV TS C-7 (kodi: 19100017013) nga ora 09:00 deri në orën 18:00

3.TS 10/0.4kV Mikro 4 ( kodi: 19100010040) nga ora 09:00 deri në orën 18:00

4.TS 10/0.4kV Mikro 4 ( kodi: 19100010099) nga ora 09:00 deri në orën 18:00

Vendet: rr.Hyzri Talla- një pjesë, rr. Henry Dynan një pjesë, rr.Pal Palucaj një pjesë, rr. Jeronim De Rada një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i paneleve të tensionit të ulët.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bistazhini (kodi: 81000005) nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën tension, ndarëseve për Trafoshtylle.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dragabili (kodi: 82082006) nga ora 08:00  deri 17:00

Vendet: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Projekte investive, punime elektrike në kuadër të LOT 21 Malisheva.

3.

Nga TS 35/10 kV Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardh, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

4.

Në TS 35/10 kV Malisheva nga Dalja 10kV Mirusha prej orës 09:00 deri ora 17:00 do të ndërprehen këta trafostacione:

TS 10/0.4 kV Ipko Anttena (kodi: 82082002004)

TS 10/0.4 kV HOTEL- RESTORANT  ” Centar Park (kodi: 82082002012)

TS 10/0.4 kV GARAQEVE (kodi: 82082002021)

TS 10/0.4 kV PANORC II (kodi: 82082002022)

TS 10/0.4 kV PANORC III (kodi: 82082002023)

TS 10/0.4 kV PANORC II (kodi: 82082002024)

TS 10/0.4 kV LLAPQEVE I (kodi: 82082002025)

TS 10/0.4 kV LLAPQEVE II (kodi: 82082002026)

TS 10/0.4 kV MRASOR UJEVARA (kodi: 82082002027)

TS 10/0.4 kV MRASOR (kodi: 82082002028)

TS 10/0.4 kV TURJAK PISHINA (kodi: 82082002035)

TS 10/0.4 kV Panorc-LOKAL  (kodi: 82082002038)

TS 10/0.4 kV Mirusha-Ujëvara (kodi: 82082002041)

Vendet: Panorc, Mirushë, Llapçevë, Mrasor dhe Turjakë.

Arsyeja: Projekte investive, punime në projektin investiv Lot 28 Mirusha, ndërrimi i ndarësit të 10/20 kV, konzollave, izolatorëve, shkarkuesve, transformatorëve dhe energjizimi i rrjetit të ri.

Prizren

1

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV J12 Shpenadija (kodi: 32000023) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Projekte investive, ngritjen e shtyllave të tensionit të mesëm.

21.09.2022

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dlaja 10[kV] Zona Industriale (kodi: 41000009)   nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: TS Emonek, TS Coca Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Millenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja dhe TS Gega.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Gazetari shqiptar goditet nga vetura në transmetim direkt, iu kthehet dhe e grushton atë

Story i radhës

​Përmbytjet në Greqi, qeveria thotë se evidentimi i dëmeve po ecën me ritëm të shpejtë

Të fundit nga