Njoftim i rëndësishëm i ambasadës gjermane në lidhje me vizat

Ambasada Gjermane në Tiranë njofton së fundmi se ditën e nesërme nuk do të jetë në shërbim sektori i vizave për qytetarët.

Në njoftimin e saj, thuhet të gjithë qytetarët që kanë aplikuar për vizë do të njoftohen për të të dhënat e reja.

Megjithatë, nuk bëhet e ditur arsyeja e këtij vendimi.

NJOFTIMI I AMBASADëS GJERMANE Në TIRANë:

Sektori i vizave qëndron i mbyllur të hënën më 24.01.22. Nuk do të merren aplikime për vizë dhe nuk do të ketë shërbim telefonik. Lutemi në mirëkuptimin Tuaj. Të gjithë aplikuesit do të njoftohen nga ana jonë sapo të jepen takime të reja.

Die Visastelle bleibt am Montag, 24.01.2022 geschlossen. Es ëerden keine Visumanträge angenommen und auch keine telefonischen Anfragen beantëortet. ëir bitten um Ihr Verständnis. ëir informieren alle Antragsteller, sobald neue Termine vergeben ëerden.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ky është rezultati i Dritës ndaj skuadrës nga Superliga e Ukrainës

Story i radhës

12 raste të reja me Covid në Malishevë

Të fundit nga