Njësiti i helikopterëve të MPB-së ka fikur plotësisht zjarrin në komunën e Studeniçanit

Njësia e helikopterëve pranë Departamentit të Njësive të Aviacionit në MPB, pas përfundimit të shuarjes së zjarrit në Çashkë, në koordinim me Qendrën e Menaxhimit të Krizave, ka dërguar helikopterin Bel Air 412 në zonën e fshatit Osinçan në komunën e Studeniçanit rreth orës 14:00. Zjarri në këtët fshat kishte përfshirë një pyll të dendur me shkurre dhe bar të thatë. Për lokalizimin e tij ka marrë pjesë edhe Brigada e Mbrojtjes nga Zjarri. Helikopteri Bell Air 412 i Njësisë së Helikopterëve ka hedhur mbi 15 tonë ujë, me ç’rast ka bërë lokalizimin me sukses të zjarrit dhe e ka fikur plotësisht.

Burimi: TV21

Story i mëparshëm

Qeveria merr vendim për renovimin e Stadiumit Olimpik “Adem Jashari”

Story i radhës

“Fëmijët e qytetarëve para protestave dhe të liderëve në Karaibe, nuk do të ketë më”, avokati Lapaj: Jam instrument në duart e popullit

Të fundit nga