Një pjesë e Çairit dhe Aerodromit sot përkohësisht nuk do të kenë rrymë elektrike

Shfrytëzuesit e një pjese të rrugëve “Dizhoni”, “Gjorgji Dimitrov” dhe “Vukovarska” në komunën e Çairit sot nuk do të kenë energji elektrike nga ora 8:30 deri ora 15:30 për shkak të rikonstruimit dhe modernizimit të rrjetit distributiv.

Siç kumtoi Qendra rajonale për menaxhim me kriza, pas njoftimit nga EVN Maqedoni, pa rrymë nga ora 9 deri ora 15 do të mbeten edhe shfrytëzuesit e një pjese të rr. “Gavrill Konstantinoviq” në komunën Aerodrom. 

Burimi: tv21

Story i mëparshëm

Haziri: Rezultatet e regjistrimit të popullsisë do të jenë shokuese

Story i radhës

Ky është 40-vjeçari që mbante peng fëmijët dhe qëllonte me kallashnikov

Të fundit nga