Një 13 vjeçare,pacientja më e re që ka abortuar në Klinikën e Gjinekologjisë në Shkup

Një 13 vjeçare është pacientja më e re që ka abortuar në Klinikën e Gjinekologjisë në Shkup, informuan nga Shoqata e Gjinekologëve në Shkup.

Numri i vajzave të mitura që kanë kanë ngelur shtatzëna në vitin 2020 ka qenë 18, por numri për dallim nga vitet e kaluara ka rënë dukshëm, thonë nga kjo shoqatë.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Zaev nga forumi në Sarajevë: Ballkani Perendimor duhet të bëhet një treg i vetëm

Story i radhës

Zaev nga biznes-forumi në Sarajevë: Duhet të bashkëpunojmë për të pasur sukses, çelësi është në partneritete dhe aleanca

Të fundit nga