Nga 1 tetori rritje e pagave prej 10% për të punësuarit në MPB

“Nga 1 tetori të gjithë të punësuarve në Ministrinë e Punëve të Brendshme do t’u rritet paga për 10 për qind dhe deri në fund të vitit regres për pushim vjetor prej 10.000 denarë për secilin nëpunës të policisë”.

Kështu ka shkruar në Facebook ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski, në lidhje me pagat e të punësuarve në MPB, duke shtuar se kanë gjetur zgjidhje në interes të anëtarëve të Sindikatës së Policisë së Maqedonisë.

“Gjithmonë kur besoni në të njëjtin qëllim, duhet të gjeni zgjidhje. Njëra apo tjetra duhet të jetë zgjidhja që do të jetë në interes të anëtarëve të Sindikatës së Policisë së Maqedonisë, por edhe të të gjithë të punësuarve në Ministrinë e Punëve të Brendshme”, shkruan Spasovski./Telegrafi/

Story i mëparshëm

Saracin: Të mos nënçmohet periudha kohore për nxjerrjen e ndryshimeve kushtetuese

Story i radhës

Risitë dhe produktet e pritshme nga Apple në evenimenti vjetor të debutimit të iPhone

Të fundit nga