Ministria e drejtësisë: Mbështesim plotësisht liritë dhe të drejtat e gazetarisë

Formulimi në lidhje me projektligjin për përgjegjësinë civile, ku akuzohet fyerje dhe “mendim negativ”, është një formulim i gabuar që do të ndërhyhet menjëherë në debatin amendamentues, thonë nga Ministria e Drejtësisë.

Ministria e Drejtësisë thekson se mbështet plotësisht liritë dhe të drejtat e gazetarisë dhe miraton të gjitha ligjet së bashku me shoqatat, në interes të informimit objektiv dhe të lirë

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

OBRM-Popullore: Paga minimale të rritet menjëherë në 16.000 denarë

Story i radhës

Qindra trupa amerikane elitë mbërrijnë sot në Poloni

Të fundit nga