Mickoski: Është e rëndësishme që sa më shpejt të ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare, të largohet kjo Qeveri

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, ka deklaruar se është e rëndësishme që sa më shpejtë të ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare.

“Ajo që unë për momentin që mund ta konkludojë, ndërsa si njeri dhe kryetar i VMRO-DPMNE-së, jam krenar që kemi kryetar komunash të cilat i kanë zgjedhur qytetarët, të cilët janë jashtëzakonisht të motivuar, të cilët dëshirojnë të punojnë për interesat e qytetarëve, dhe të cilët, mendoj se do të vazhdojnë edhe në të ardhmen, për shkak se qëllimi i tyre dhe i joni është që ta ndërtojmë Maqedoninë dhe të punojmë për interesin e qytetarëve të Maqedonisë”, tha Mickoski..

Story i mëparshëm

Bekteshi në takimin Ministror për sigurinë energjetike në Sofje: Historia të tërhiqet menjanë, për të gjetur zgjidhje së bashku që do të jetë në interes të të gjitha vendeve të rajonit

Story i radhës

Taravari pro bllokadave të VMRO-së, Sela kundër

Të fundit nga