Mehmedoviq: Pranova të jem personi që mban barën më të rëndë në Komisionin për Sëmundje Ngjitëse

Zëdhënësi zyrtar i Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, Zllate Mehmedoviq u shpreh se vendimet e KSI-së nga sot do të bën të ditura përmes atij.

Sipas tij, kjo është pjesa më e vështirë kur bëhen publike vendimet e komisionit.

“Me ftesë të ministrit pranova të jem personi që do të mbajë barën më të rëndë të komisionit dhe kjo është komunikimi me gaztarët dhe si miratohen rekomandimet dhe çfarë do të thonë ato për qytetarët”, tha Mehmedoviq.

Ai pret nga anëtarët e komisionit të kenë mendime të ndryshme, ndërsa gjatë marrjes së vendimeve nuk do të shkohet me unanimitet por do të dihet se kush çfarë mendimi ka pasur.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Besimi-Lorer: Përmes hapave të dakorduara konkrete deri në realizimin e qëllimeve të përbashkëta – rritje dhe zhvillim

Story i radhës

BDI: Puçistët e dështuar të Levicës dhe avokatët e VMRO-së Taravari dhe Sela i bashkohen fushatës antishqiptare

Të fundit nga