Humbja në peshë është një proces, në të cilin duhet t’u kushtohet vëmendje shumë faktorëve. Përveç aktivitetit fizik dhe një diete të kontrolluar, e cila nuk përfshin urinë, truket e vogla ushqyese mund t’ju ndihmojnë në këtë proces.
Një prej tyre është lëngu i tre përbërësve të fuqishëm që redukton në mënyrë efektive ndjenjën e urisë, përshpejton metabolizmin, siguron energji dhe ndihmon organizmin të heqë qafe yndyrën e tepërt.
Një pije e bërë nga uthulla e mollës dhe mjalti është një aleat i vjetër në humbjen e peshës, ndërsa tani asaj i bashkohet edhe grejpfruti, i cili ndër të tjera stabilizon nivelin e sheqerit në gjak dhe zbërthen në mënyrë efektive yndyrat.
Përbërësit
Një filxhan lëng grejpfruti të freskët
Dy lugë gjelle uthull molle
Një lugë gjelle mjaltë
Përgatitja:
Përziejini mirë përbërësit derisa të bashkohen plotësisht. Pini lëngun para vaktit (mëngjes, drekë, darkë).
Përsëriteni procedurën çdo ditë për shtatë ditë rresht, më pas bëni një pushim për shtatë ditë dhe përsëriteni procedurën.
Nëse nuk e duroni dot hidhësinë e grejpfrutit, zëvendësojeni çdo të dytën ditë me lëng portokalli të freskët.