Likovë, aksion humanitar në prag të muajit të Ramazanit

Komuna e Likovës së bashku me shoqatën edukative “Vllaznia” dhe organizatën humanitare “Kalliri i mirësisë” në bazë të programës sociale, sot për hirë të muajit të Ramazanit shpërndanë 150 pako me produkte ushqimore, dhashtë Zoti të gjithë familjet muslimane të kalojnë këtë muaj në mënyrën më të mirë të mundshme.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ushtria ruse vazhdon agresionin në shkallë të plotë dhe të armatosur

Story i radhës

Gold AG paralajmëron bashkëpunimin e ri, lansohet të shtunën

Të fundit nga