Ligji i shtetësisë, Bushi: ASK përgjegjëse për ngecjet, jo MPB

Zëvendës ministri Bushi thotë se MPB jep shtetësi, por me pëlqimin e Agjencionit për Siguri Kombëtare.

“Procedura administrative për marrjen e shtetësisë është specifike sepse përfshin një sër veprimesh zyrtare që nënkupton se pala duhet të siguron dëshmi për në procedurë, sigurohen dëshmi edhe nga MPB, por edhe nga institucione të tjera si ASK. MPB në mënyrë efikase bën grumbullimin e dëshmive për marrjen e shtetësisë, por për lëndët e ngecura ose mos dhënien e përgjigjes qoftë pozitive apo negative e sjell ASK, e cila nuk është në kompetencë të MPB-së.”, u shpreh për TVM2, zëvendës ministri Bushi.(Tvm2)

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Shoferi që përplasi për vdekje dy fëmijët në Durrës, në gjendje të dehur

Story i radhës

MF: Me strategjinë për zhvillimin e tregut financiar, më shumë mundësi investimi për amvisëritë dhe investitorët e huaj

Të fundit nga