Lazim Destani për vizitë në OEMVP

Sot, në hapësirat e OEMVP u mirëprit sipërmarrësi dhe filantropi i njohur shqiptar i cili ka luajtur rol të rëndësishëm në afirmimin e bizneseve shqiptare në vend dhe diasporë z. Lazim Destani, pronar i Ecolog International.

Destani u prit nga Kryetari z. Nebi Hoxha, nënkryetari z. Salim Hasani, drejtori ekzekutiv, z. Drilon Iseni dhe stafi ekzekutiv i OEMVP. Në këtë takim u diskutua mbi bashkëpunimet e mundshme mes dy palëve duke pasur si qëllim të përbashkët avancimin dhe mbrojtjen e bizneseve vendore si dhe promovimin e tyre në vend dhe jashtë tij.

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore si përkrahëse e zëshme e interesave të bizneseve dhe si odë e dëshmuar me përgjegjësi shoqërore është gjithmonë në mbështetje të sipërmarrësisë dhe filantoropisë së bizneseve të cilët ndihmojnë jo vetëm ekonominë vendore por edhe më gjërë.

 

Story i mëparshëm

Советот на Охрид не гласаше по оспорените точки за легализација на објекти на крајбрежјето на Охридското Езеро

Story i radhës

Davitkovski: Qeveria dhe opozita duhet të propozojnë nga dy gjyqtarë kushtetues

Të fundit nga