Ky është numri i shqiptarëve në Çair dhe Saraj

Sot Enti shtetëror për Statistika ka shpallur rezultatet e regjistrimit.

Në komunën e Çairit përqindja e shqiptarëve për dallim nga viti 2002 që ishte 57% rritet me gati 10 përqind në vitin 2022: 67.39% shqiptarë apo 42.180 banorë.

Kurse në komunën e Sarajit nga gjithsej 38.399 qytetarë shqiptarë janë regjistruar 34.586,

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Nuland: Rusia po pëson humbje të mëdha në Ukrainë

Story i radhës

U mbajt punëtoria me temë “Hartimi i Strategjisë Komunale për Barazi Gjinore dhe plani i Veprimit 2022-2025”

Të fundit nga