Kujdes mos mashtroheni: Në emër të Postës u kërkohen para qytetarëve për dërgesa që asnjëherë si kanë porositur

Posta e Maqedonisë ka njoftim të rëndësishëm për diisa mashtrime që bëhen në internet:

Ju njoftojmë se në emër të Shoqërisë Aksionare “Postat e Maqedonisë së Veriut” në rrjete sociale janë duke u shpërndarë dezinformata për dërgesa postare dhe vlerë të cilën shfrytëzuesi duhet ta paguajë që të tërheq dërgesën.

ShA “Postat e Maqedonisë së Veriut” nuk qëndron prapa këtyre publikimeve, dhe çdokush që prezantohet si i autorizuar nga Postat, paraqet keqpërdorim klasik dhe është lëndë e veprës penale.

Dhe përgjegjësi tjetër ligjore. Çdo rast që arrin te ne, menjëherë dokumentohet dhe paraqitet në MPB për procedurë të mëtutjeshme.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ретроградни сили сакаат да го попречат процесот со Бугарија, вели Ковачевски

Story i radhës

Ndodh përsëri, Arjola dhe Iliri shkëmbejnë puthje gjatë spektaklit

Të fundit nga