Kovaçevski: Pres që të rritet rroga minimale

Kryeministri Dimitar Kovaçevski ka siguruar qytetarët se do të qëndrojë në anën e punëtorëve dhe se pret rritje të pagës minimale.

Këtë, siç tha ai, e ka premtuar edhe gjatë ekspozesë gjatë zgjedhjes së Qeverisë së Maqedonisë së Veriut.

“Në ekspozenë time gjatë zgjedhjes së Qeverisë së re thash se njëra nga angazhimet e mia do të jetë edhe rritja e pagës minimale, dhe kjo është temë e negociatave mes përfaqësuesve të sindikatave e punëdhënësve dhe Qeverisë. Të mos harrojmë se paga minimale nga 9.000 denarë për diçka më shumë se 15.000 denarë është rritur pikërisht nga ana e Qeverisë e udhëhequr nga LSDM dhe kjo është politikë afatgjate qeveritare”, tha Kovaçevski.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

VMRO-DPMNE: Deklarata duhet të mbështetet nga gjitha partitë

Story i radhës

North Korea Still Hacking Crypto Exchanges to Fund Its Weapons Program, Says UN

Të fundit nga