Komuna e Rahovecit njofton për mbledhjen e parë të rregullt të Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi

Komuna e Rahovecit përmes një komunikate për media ka njoftuar se mbledhja e parë e rregullt e Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB) do të mbahet me 21 shkurt 2022 me fillim në orën 15:00, në sallën e Kuvendit Komunal në Rahovec.

Për këtë mbledhje Kryesuesi njëherit edhe Kryetari i Komunës, Smajl Latifi, ka propozuar këtë rend dite:

Shqyrtimi dhe aprovimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;

Informatë rreth situatës së krijuar nga pandemia Covid – 19;

Vlerësimi i përgjithshëm i gjendjes së sigurisë në territorin e Komunës së Rahovecit;

Analizë e sigurisë në territorin e Komunës së Rahovecit për vitin paraprak,
Siguria ne Trafik,

Monitorimi dhe raportimi mbi nivelin e sigurisë në shkolla dhe zbatimin e planit për siguri në shkolla,

Rreth veprimeve dhe masave për luftimin e shkelësve të ligjit në Komunën e Rahovecit,

Të ndryshme.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Nganjëherë është mirë të injorosh kolegët

Story i radhës

Само во Скопје 269 сообраќајни прекршоци

Të fundit nga