Kompania “Funerali Elezi”, bën shërbime funerali me shpejtësi dhe korrektësi të jashtëzakonshme

Kompania për shërbime Funerali me një përvojë shumë vjeçare bën bartjen/transportin e kufomave për në atdhe. Me një Staf profesional në krye me z. Elezi, ‘Funerali Elezi’ është nje kompani e cila e kryen shërbimin me shpejtësi dhe korrektësi të jashtëzakonshme.

Funerali Elezi me seli në Düsseldorf, ju ofron shërbime për bartjen / transportin e kufomave nga vendet evropiane si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Luksemburgu, Holanda, Belgjika, Franca, Italia, Norvegjia, Danimarka dhe Suedi për në Atdhe si në Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Preshevë / Kosovën Lindore si dhe për në Maqedoni.

Bartja / transporti i kufomave bëhet me veturat/makina më moderne dhe plotësisht me ajër të kondicionuar, si dhe me aeroplan.

Gjithashtu, ju ofrojmë dhe shërbime speciale si p.sh: rregullimin e dokumentacionit përkatës për transferimin e kufomës, porositjen e arkivoleve si dhe organizim të ritualeve fetare sipas kërkesës.

Kompania jonë me një përvojë më shumë se një Dekad ju ofronë këto Shërbime:
Transportin e kufomave / Transport kufomash / Transport i kufomave
Bartja e Kufomave bëhet me Autoveturë ose Aeroplan në mënyrë të shpejt, të sigurt dhe korrekt deri në vendin e varrimit.
Rregullimi i dokumentacionit
Ne e kryejmë edhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e të ndjerit brenda 24 Orëve.
Organizim të ritualeve
Ndërsa sipas kërkesës tuaj Ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!
Sipas porosisë
Ne poashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë.

https://funerali.de/sherbimet-tona/

Story i mëparshëm

Dritan Abazoviq i vendos sanksione Putinit dhe oligarkëve të tij

Story i radhës

Gjithçka është e hapur për duelin Atletico – Manchester Utd

Të fundit nga