Këto vende do të mbesin sot pa rrymë

KEDS ka njoftuar për vendet ku sot do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimi:

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rubovci (kodi 62000003) prej orës 09:00  deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, zhvendosja e rrjetit të tensionit të ulët në shtyllat e reja pasi shtyllat e vjetra janë afër rrëzimit.

29.01.2022

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Elektrokosova (kodi: 81084020) prej ores 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailand, Fan Stilian Noli, Ferhat Binishi,

Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretresha Teuta, Musa Zajmi, Naum Veqilharxhi, Nënë Tereza dhe Selman Riza.

Arsyeja: Për realizimin e lidhëseve sipas pëlqimit elektro-energjetik, gjegjësisht energjizimin e kthinave hyrëse/dalëse sipas rekomandimit të komisionit.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS-66 (kodi: 81000002023) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

TS 10/04 kV TS-67 (kodi: 81000002024) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr. Marin Barleti-banesat te shtëpia e mallrave.

Arsyeja: Për realizimin e lidhëseve sipas pëlqimit elektro-energjetik, gjegjësisht energjizimin e kthinave hyrëse/dalëse sipas rekomandimit të komisionit.

3.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Xerxa (kodi: 82081003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Xëxë – kryesisht konsumatorët komercial – bizneset.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllës ekzistuese në shtyllë të re të betonit 12/1600, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

U vetëplagos me armë gjahu, ndërron jetë i moshuari në Lushnje

Story i radhës

ВИДЕО | Циговски: Успешна зимска сезона во Маврово, голем број домашни и странски туристи на ски терените

Të fundit nga