Këto vende do të mbesin pa energji elektrike

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji (KEDS) ka njoftuar se edhe sot do të ketë ndërprerje të rrymës në disa rajone.

Sipas kësaj kompanie, arsyeja e këtyre ndërprerjeve janë punimet e domosdoshme në rrjet.

Më poshtë gjeni vendet ku do të ketë ndërprerje:

Prishtinë

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Betonjerka Ramiz Sadiku (kodi:12000023105) nga ora 08:00 deri 09:00

Vendet: Dy (2) konsumatorë komercialë.

Arsyeja: Vendosja e bazës së siguresave të tensionit te ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS  Kodra e Trimave – 8 (kodi: 13000016035) nga ora 09:00 deri 12:00

Vendet: rr. Vlora pjesërisht, rr. Rugova pjesërisht dhe rr. Kuksi pjesërisht.

Arsyeja: Lidhja e furnizimit të ri për Albi Market dhe Banesa dhe eliminimi i vërejtjeve nga Pranimi teknik, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) në dy termine nga 10:00 deri 10:30 dhe nga ora 14:30 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Lluzhan Policia 2  (kodi: 14000010097) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Lagje ne aferisi te stacionit te Policise ne fsh LLuzhan.

Arsyeja: Vendosja e konzollës së tensionit të mesëm, realizimi i lidhjeve në largpërçues, sipas pëlqimit elektro-energjetik. 

5.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV Grand Store (kodi: 19000030) nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagjja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjja NICI-Veterniku, Lagjja ,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje- bashkë, Janina 2, Konsumatorët e lagjes Veternik- Naim Berisha, Naser Kelmendi-Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Betonjerka (kodi: 30000004)  nga ora 09:30 deri 11:00

Vendet: rrugët: 107 Leka i Madh, 108 Fehim Ibrahimi, 109 Kolonel Ahmet Krasniqi, 110 Rexhep Kukaj, 111 Salih Çeku, 112 Gazmend Zajmi, 113 Rifat Ukimeri, 115 Joni, 121 Gjeravica, 122 Xhemil Fluku, 125 Mbreti Pirro, 131 Destan Billusha, 134 Ejup Statovci, 138 Shote Galica, 275 Beteja e Llapushinkut (një pjesë), 4 Remzi Ademi (një pjesë), 438 Tirana (një pjesë), 439 Besim Shala, 5 De Rada, 87 Ali Hadri dhe 90 Faik Konica (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/0.4kV.

2.

Nga NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Kamenica   (kodi: 31000029)  nga ora 12:00 deri 13:30

Vendet: rugët: 101 Enver Hadri, 130 Beslidhja (një pjesë), 15 Faik çabrati (një pjesë), 17 Mbreti Gent, 18 Beteja e Pashtrikut, 196 Aleks Buda, 205 Janina, 206 Arta, 208 Flamuri, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë), 239 Luj Pasteri, 240 Petro Marko, 35 Skender Latifi, 37 Verrat e Llukës, 38 Afrim Bytyqi, 40 Ismail Qemajli, 41 Lasgush Poradeci, 42 Ismet Gashi, 49 Aziz Kelmendi, 51 Jashar Salihu, 54 Enkelejt, 55 Sadik Ramë Gjurgjeviku, 65 Brigadat, 7 Ismail Kryeziu, Arban, Jeta e Re, Përparimi dhe Tranziti (një pjesë); fshatrat: Petrovë (një pjesë) dhe Rrallinë (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/0.4kV.

3.

Nga NS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Hoqë e Qytetit me (kodi: 30035005)  nga ora 14:00 deri 15:30

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/0.4kV.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

LP 10kV Doganaj (kodi: 40042004)  nga ora 10:00 deri 12:00

Vendet: fshatrat: Doganaj, Dubravë, Pleshinë, Pleshinë e Eperme dhe e Poshtëme, Zaskok dhe një pjesë e rrugëve Naim Beka dhe Ilirias.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/0.4kV.

2.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Betoni (kodi: 40041002)  nga ora 13:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi dhe Kadri Abazi; fshatrat: Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraishtë dhe Slivovë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/0.4kV.

3.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

LP 10kV Rexhep Bislimi (kodi: 40000033)  nga ora 14:30 deri 15:30

Vendet: rrugët: Afrim Zhitija, Agim Bajrami, Ahmet Kaçiku, Astrit Bytyqi, At Nikë Prela (një pjesë), Avdyl Dura, Aziz Kelmendi, Bekim Osmani, Dem Ahmeti (2 konsumatorë), Dimitrije Tucoviq, Janina (një pjesë), Kërçova (një pjesë), Pashtriku (një pjesë), Tirana (një pjesë), Peja (një pjesë), Ejup Rexhepi, Enver Hadri (2 konsumatorë), Fan Noli, Fazli Obrazhda, Fehmi Agani, Ferat Sojeva, Filip Shiroka, Gjon Sereçi, Gursel e Bajram Sylejmani, Haki Stërmilli (2 konsumatorë), Halim Spahiu, Halit Bajrami, Hasan Prishtina, Hysen Tërpeza, Ibrahim Cërnilla, Idriz Ajeti, Ilir Konushevci, Ismet Jashari, Josip Rela, Kadri Halimi, Kemajl Hetemi, Krujës, Lasgush Poradeci, Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mejdi Gjaferi, Metush Krasniqi, Mithat Frashëri (një pjesë), Mumin Shkodra (një pjesë), Mustafa Bakija (një pjesë), Pandeli Sotiri, Petar Koçiq (një pjesë), Prenk Gjergji, Qemajl Ilazi, Qazim Llugazhiu (një pjesë), Raif Halimi (2 konsumatorë), Ramadan Sylejmani, Remzi Hoha, Rexhep Bislim, Ramadan Salihu, Sami Frashëri (një pjesë), Shaban Polluzha, Shaban Vata, Shefqet Musarai (një pjesë), Shen Jeronimi, Thimi Mitko, Vëllezrit Xhaki (një pjesë), Vëllezërit Jashari (një pjesë), Vëllezërit Gërvalla (një pjesë) dhe Xhon Sereqi (një pjesë), fshati Bibaj (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve të djegur matës rrymor në NS 10/0.4kV.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Parashikimi i motit për ditët në vijim

Story i radhës

Voa/ SHBA dhe Rusia bien dakord të vazhdojnë bisedimet për Ukrainën

Të fundit nga