KEDS punon në rrjet katër ditë, këto zona do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme në rrjet për katër ditë rresht, ku si pasojë disa zona do të mbesin përkohësisht pa furnizim me energji elektrike.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

16.07.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/ 10[kV] Mazgit do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Te Berishet (kodi: 15019002015 ) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Mazgit te tyrbja, Berishët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, demontimi i shtyllave të tensionit të ulët, evitim rreziku.

2.

NS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Fidanishte-KASTRIOT (kodi: 18024002057 ) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Rr. Hasan Prishtina një pjesë e rr. Rasim Hashani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, demontimi i shtyllave të tensionit të ulët, evitim rreziku.

3.

TS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Hamidi (kodi: 18024001036 ) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Hamidi te xhamia.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, demontimi i shtyllave të tensionit të ulët, evitim rreziku.

17.07.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

NS 35/10[kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bablaku Bizneset (kodi: 40041005) nga ora 09:30 deri në ora 10:00

Vendet: fshatrat: Bablak, Babush, Babush i Ri, Cërnillë, Kojskë, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mirash, Prelez i Muhaxherëve (një pjesë), Surqinë, Tërn, Rubofc dhe një pjesë e Trim (Tërni).

Arsyeja: Kthimi i furnizimit të largpërçuesit me NS Lipjan.

17.07.2022

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Tuxhevci (kodi: 62000004 ) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Berivojcë, Boscë, Bratilloc (një pjesë), Feriqevë (një pjesë), Grizimë, Jagllarë (një pjesë), Malësia, Lagjëja e Malësisë, Moçar (një pjesë), Strelicë, Svircë (një pjesë), Tugjec, Zajçec dhe një pjesë e rrugës Kadri Zeka.

Arsyeja: Shtyllat ekzistuese zëvendësohen me shtylla të reja sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar.

18.07.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 35/10 kV Fushe Kosova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bardh I madh (kodi:15018018 ) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e F.Kosoves pas Hekurues, Kuzmini dhe Bardhin e Madhë .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkabaj (kodi: 15019002) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit nje pjese, Obiliq nje pjese, Reforma, Al Petrol .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i i shtyllave.

3.

NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

LP 10kV Sharban (kodi: 14016003) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet: Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

4.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Ballovci (kodi: 14000008) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh,S hajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10[kV] Magure do të ndërprehet:

Dalja – LP 10[kV] Halilaqi (Kodi: 41048003) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Harilaqi, Treshnjevka dhe konsumatorët komercial të kësaj dalje 10kV.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Ferizaj II nga ora 10:00 deri në ora 18:00, pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV të këtij nënstacioni.

Vendet: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi, Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Bostonit, Cen Dugolli (një pjesë), Driton Islami, e Reçakut (një pjesë) she Sali Çeku, Fabrika e Vajit, Fabrika e Bukes, Fabrika e Gypave 2, 3 dhe 4, frim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë);

fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë), Bublicë, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë, Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje totale e Nënstacionit.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Beci (kodi: 80080010) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizionimi i NS 10/04 kV, ndërrimi i SHMT/ve, bazave të siguresave, izolatorëve etj.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (kodi 82082005 ) prej orës 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator); fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnicë, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në TS 10/0.4 kV, shtrëngimi i përçuesve të tensionit të mesëm.

Pejë

1.

NS 110/10kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vrella (kodi: 54000002) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: rrugët: Arben Januzaj, Bajram Gashi (një pjesë), Binak Prekiqi-Vrellë (një pjesë), Burimit (një pjesë), e Kosharës (një pjesë), Hysni Zajmi, Ismet Bicaj-Vrellë (një pjesë), Izet Shatri-Vrellë (një pjesë), Laxhja e Shqiponjave, Naim Dreshaj-Vrellë (një pjesë), Nimon Demaj, Qazim Hakaj (një pjesë), Rexhë Murati, Selim Bajramaj, Sheshi i Lirisë-Vrellë dhe Skender Maraj. Fshatrat: Cerrcë, Kamenicë, Istoq (një pjesë), Istog i Vogël (një pjesë), Lubozhdë, Studenicë, Stupë dhe Vrellë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të TM/Përforcimi i rrjetit të TM.

2.

Nga NS 110/10[kV] Peja 2 do të ndërprehet degëzimi :

NS 10/0.4kV degëzimi i Sferkes së thatë nga ora 09:00 deri 14:00

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Sferkë eTthatë 2 kodi: 51000005009

TS 10/0.4 kV Svërkë e thatë 1 Kodi: 51000005010

TS 10/0.4 kV Lutogllava 5 Kodi: 51000005045

TS 10/0.4 kV Lutogllava 4 Kodi: 51000005046

TS 10/0.4 kV Lutogllava 1 Kodi: 51000005047

TS 10/0.4 kV Lutogllava 3 Kodi: 51000005048

TS 10/0.4 kV Lutogllava 2 Kodi: 51000005049

Vendet: Sferkë dhe Lutogllavë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm dhe bartja, vetëm degëzimi i Sferkës së Thatë.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjinovci (kodi: 32000003) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja: mirëmbajtje preventive, revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

Nga TS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

LP 10kV Bresana (kodi: 30036007) prej orës 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe; afariste: N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk dhe Restoran Opoja.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Gjilan

1.

Nga NS 110/10 [kV] Gjilan 5 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Bresalci (kodi: 63000010 ) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Bresalc, Gadish, Jabuq (një pjesë), Kishnapolë, Koretishtë, Livoç i Epërm (një pjesë), Mehir (një pjesë), Parallovë, Ponesh, Ponesh i Vogël, Sllakoc i Epërm, Sllakoc i Poshtëm Zhegoc i Epërm, Zhegoc i Ulët dhe Vërbicë e Zhegocit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve.

Mitrovicë

1.

Nga DS 10/10 Shupkovci do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Betonierka (kodi: 70000104) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë). Fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara dhe izolatorëve.

18.07.2022

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

TS 35/10[kV] Kllokot do të ndërprehet:

LP 10kV i Stacionari (kodi: 61065003) nga 10:00 deri 15:00

Vendet: Banja e Kllokotit, Banja Nën Naile , Mulliri Tina Fabfika e ujit

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV KFOR-i Pejë (kodi: 500550) nga ora 09:00 deri 17:00

dhe pa tension mbetet 1 dalje 10kV

Vendet: Kfori Italian në Bellopojë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas zgjidhjes teknike, zhvendosja e rrjetit të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10[kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Kombinati (kodi: 51000006) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: 2 konsumatorë komercial në Pejë.

Arsyeja: Zhvendosja e TS 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

19.07.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga TS 35/10[kV] Koliq do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Keqekoll Hajkobille (kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, riparim i ormanit në TS Hysenët, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet.

2.

Nga NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehen:

LP 10[kV] Bablaku (kodi:41000001) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Rubovci, Kojska, ETC, Firma Luma, Gurthyesi Nuredin Kuzhani, Lagjja Jeta e re.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, lyerja-lubrifikimi dhe riparimi i ndarësit në Dolak she kontrolli I trafove për vaj.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV TS-5 (kodi: 80080013) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Dah Polloshka (1 konsumator), Demush Taha, Dërgut Vokshi, Elton Zherka, Hasan Dashi, Ismail Qemali, Lekë Dukagjini (një pjesë), Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza (një pjesë), Përmet Vula, Pjetër Bogdani (2 konsumatorë), Tivarit (2 konsumatorë), Sadik Pozhegu (2 konsumatorë), Shefki Shasivari, Shtjefën Gjecovi (2 konsumatorë), Tahir Efendija (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montimi i shtyllave të ngritura.

2.

Në Stabilimentin degëzues 10[kV] Gjakova II do të ndërprehet:

LP 10kV Raq Moglica (kodi: 81000117) ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Lagjja Brekoc. Rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica. Fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (kodi: 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat Prekall, Dobrush, Kashic,Dobrusha epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e poshtme, dhe e epërme, Ruhot

Arsyeja: mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave të dëmtuara të TM/përforcimi i rrjetit të tesionit të mesëm.

2.

NS 35/10[kV] Klina do të ndërprehet:

LP 10[Kv] J05-Zajmi (kodi: 52000104) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polce (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i 2 shtyllave të tensionit të mesëm, lokacioni Grabonicë – dhe te Varrezat e dëshmoreve.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Randobrava (kodi: 30034010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Randobravë, Retije e Ulët, Retije e Epërme.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara

2.

Nga TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Prizreni III (kodi 300320) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri në ora 18:00

Vendet: rrugët: 121 Gjeravica, 122 Xhemil Fluku, 131 Destan Billusha, 133 Sahat Kulla, 134 Ejup Statovci (një pjesë), 135 Besnik Muçaj, 138 Shote Galica (një pjesë), 139 Reshat Karjagdiu, 14 Byrhan Shporta (një

pjesë), 141 Salajdin Braha (një pjesë), 325 Faik Emrush, 328 Saraçët, 363 Shaip Spahiu, 364 Suzi Qelebi (një pjesë), 4 Remzi Ademi dhe 80 Marie Shllaku (një pjesë), 142 Hysen R.Kabashi, 149 Hadi Kantarxhiu, 151 Gjallica dhe 152 Zahir Pajaziti, “ABI”Sh.P.K. në rrugën 115 Joni, 103 Jusuf Gërvalla, 104 Bingeni, 105 Bekim Berisha-Abeja, 16 Brigada 125, 18 Fehnmi Ibrahimi, 113 Rifat Ukimeri, 115 Joni, 119 Azem Bejta (një pjesë), 12 Dëshmorët e Prekazit (një pjesë), 139 Reshat Karjagdiu (një pjesë), 143 Hasan Prishtina (një pjesë), 153 Xhemë Gostivari, 154 Gjirokastra (një pjesë), 155 Vëllerërit Frashëri (një pjesë), 156 Rexho Bajraktari (një pjesë), 157 Paqja, 158 Xheladin Hana (një pjesë), 159 Avni Rrustemi (një pjesë), 160 Ardianët (një pjesë), 162 Pazari i ri (një pjesë), 163 Xhavit Ahmeti (një pjesë), 144 Beteja e Vërrinit, 145 Astrit Suli, 146 Petrit Bytyqi, 147 Martin Camaj, 148 Gustav Rotlla,158 Xheladin Hana (një pjesë) dhe 160 Ardianët, 1 Adem Jashari, 321 Bajrakli (një pjesë), 322 Mbreti Zog, 324 Fehmi Lladrovci, 326 Rifat Krasniqi, 327 Bujar Godeni, 329 Medinë (një pjesë), 330 Farkatëtarët, 331 Xhemil Doda (një pjesë), 332 Mehmet Pasha (një pjesë), 338 Vatrat Shqiptare (një pjesë), Nuredin Krasniqi, Sheshi Lidhja Shqipëtare, 150 Sylejman Rotlla.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje totale e nënstacionit.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kolonija e vjetër (kodi: 60024001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Kolonija e vjetër, Kolonija e minatorëve, Tullar, Jasenovik, Qeranovik

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve.

2.

Nga TS 110/20(10)kV Kamenica do të ndërprehet:

LP 10kV Rubovci (kodi 62000003) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të drurit me shtylla të betonit TM 10 kV.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Martiraj me kod: 73000009 prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli (një pjesë). Fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme.

Arsyeja: mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shyllave të dëmtuara dhe izolatorëve.

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, lyerja- lubrifikimi dhe riparimi i ndarësit në Dolak dhe kontrolli I trafove për vaj.

18.07.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4kV[kV] Shishmon i Rrafshët 2 (kodi: 80080006032) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Meje 1, Shishman i Rrafshët 2 dhe Dallashaj.

Arsyeja: Projekte investive, kyçja e konsumatorëve të rinj.

19.07.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fakulteti Filozofik (kodi: 19100004) prej orës 09:00-09:05 dhe nga ora 20:55-21:00

Vendet: Fakulteti Filozofik, rr.Sylejman Vokshi, Rektorati, Fakulteti Ekonomik, një pjesë e rr.Tringë Smajli.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Edith Durham (kodi: 12000003019) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Projekte investive, zëvendësimin e transformatorit ekzistues me transformator të ri 630 kVA.

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4kV[kV] Shishmon i Rrafshët 2 (kodi: 80080006032) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Meje 1, Shishman i Rrafshët 2 dhe Dallashaj.

Arsyeja: Projekte investive, kyçja e konsumatorëve të rinj.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

NASA përdor teleskopin James Webb për të fotografuar sistemin diellor

Story i radhës

“Hero! Nuk mund të pajtohem me ikjen tënde”, e fejuara e mjekut që vdiq në aksident në Gjakovë rrëqeth me dedikimin

Të fundit nga