​Katër gjëra që femrat i bëjnë, por meshkujt nuk i durojnë

Ju e dini me siguri se ka gjëra që gratë bëjnë ndonjëherë që burrat nuk mund t’i durojnë.

Nëse nuk dëshironi të refuzoni partnerët e mundshëm që në fillim, këtu janë katër gjëra që nuk duhet t’i bëni.

Pretendoni se jeni budallenj

Nëse besoni se qëndrimi “Unë nuk kuptoj asgjë” mund ta afrojë një mashkull dhe t’ju bëjë të dukeni bukur, gaboheni. Burrat i urrejnë femrat që pretendojnë se janë budallenj dhe kërkojnë partnerë të zgjuar dhe argëtues me të cilët mund të flasin për çdo gjë. Përveç kësaj, ata janë të magjepsur nga gra të sigurta, të kënaqura dhe të zgjuara.

Të gënjesh

Në një marrëdhënie, kurrë mos gënjeni ose pretendoni të jeni dikush që nuk jeni; nëse gënjeni se si ndiheni dhe çfarë ju përshtatet dhe çfarë jo, shumë shpejt do të largojë një mashkull që herët a vonë do të kuptojë se nuk po silleni në përputhje me atë që po thoni. Një burrë i vërtetë e kupton që nuk mund të biesh dakord për gjithçka.

Dramatizoni tepër

Nëse reagoni tepër ndaj çdo gjëje të vogël dhe bëni një luftë të madhe nga një problem i vogël, një burrë mund të largohet pasi nuk do të jetë në gjendje ta përballojë. Atyre nuk u pëlqen drama dhe nuk u pëlqen kur femrat ‘bëjnë një elefant nga miza’, por tërhiqen nga gra emocionalisht inteligjente që mund të kontrollojnë emocionet e tyre.

Ankoheni vazhdimisht

Nëse nuk dëshironi që ai të humbasë interesin për ju, atëherë në vend që t’i ankoheni, përpiquni të komunikoni me të dhe të thoni atë që nuk ju pëlqen, si ndiheni dhe çfarë mund të ndryshojë. Në vend që të ankoheni për atë që nuk dëshironi, përpiquni të gjeni një mënyrë tjetër dhe thoni saktësisht atë që dëshironi.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Vllaznia ndan rrugët me Plorin dhe prezanton Mirel Josën

Story i radhës

Asnjë lajm nga fronti i presidencës

Të fundit nga