Photo Credits: MKD.MK

Kallëzim penal për taksistin që kryente transport publik pa licencë

Zyra e Jashtme për Çështje Kriminale Gostivar ka ngritur kallëzim penal kundër I.J. (33) nga Gostivari, për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për kryerjen e veprës penale “kryerje e transportit publik pa licencë”, thanë nga MPB.

“Sot në rrugën “Zhivko Brajkoski” në Gostivar, zyrtarë policorë kanë kontrolluar automjetin “Volkswagen Golf”, me tabelë “Taxi”, dhe është konstatuar se nuk posedon dokumentacion të rregullt – licencë të lëshuar nga institucioni përkatës në Ministrinë e Brendshme.

Story i mëparshëm

Makiaveli ndërtimi politik i shoqërisë optimiste dhe historika e iluminizmit

Story i radhës

Opinion: Kisha katolike ka humbur çdo lloj besimi

Të fundit nga