Hekurudha në Maqedoninë e Veriut nuk funksionon

Dita e dytë që nuk qarkullojnë trenat e pasagjerëve dhe mallrave në vend pasi stafi i makinerive dhe ai ekzekutiv i Hekurudhave Transport të RMV-së e filloi bojkotin dje në mëngjes për shkak të mosdhënies të pjesës së dytë nga paga për muajin dhjetor të vitit të kaluar.

Dushko Çakarovski, përfaqësues i stafit të makinerive, deklaroi se bojkoti vazhdon deri në plotësimin e kërkesës. Nga menaxhmenti i kompanisë, siç thotë ai, ka njoftime se nesër do të paguhet pjesa e dytë e pagës, por për momentin nuk ka ndryshim në vendim.

Për të njëjtën arsye, ka pasur një bojkot edhe në gusht të vitit të kaluar.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Дарко Каевски избран за потпретседател на Парламентарното собрание на Советот на Европа

Story i radhës

Biden planifikon të nominojë gruan e parë me ngjyrë në Gjykatën Supreme

Të fundit nga