FSHF u jep fund dilemave, caktohet data e zgjedhjeve për President

Federata Shqiptare e Futbollit i ka dhënë fund dyshimeve rreth datës së Asamblesë Zgjedhore të vitit 2022 ku do të zgjidhen strukturat e reja drejtuese të këtij institucioni.

Komiteti Ekzekutiv i FSHF-së ka vendosur që data e Asamblesë Zgjedhore të jetë e mërkura e 2 marsit. Gjatë këtyre javëve do të përcaktohen delegatët e klubeve dhe shoqatave rajonale që do të marrin pjesë në zgjedhjet e këtij institucioni dhe ata më pas do të votojnë për strukturat drejtuese të tij.

Në Asamblenë e këtij viti do të ketë zgjedhjet për president dhe anëtarët e Komitetit Ekzekutiv të FSHF-së, si dhe mund të ketë ndryshime statutore sicc ndodh zakonisht. Kandidatët për president në zgjedhje janë presidenti aktual, Armand Duka i cili kërkon mandatin e 6, si dhe gazetari Dritan Shakohoxha.

NJOFTIMI

Federata Shqiptare e Futbollit bën me dije se Komiteti Ekzekutiv i FSHF-së në mbledhjen e tij të datës 21.01.2022 në bazë të kompetencave që i jep Statuti i FSHF-së, vendosi të thërrasë Asamblenë e Përgjithshme të Zakonshme Zgjedhore, që do të zhvillojë punimet më datë 02.03.2022, ora 10:00 në selinë e FSHF te “Shtëpia e Futbollit” në Tiranë.

Në këtë mbledhje anëtarët e Komitetit të Ekzekutiv të FSHF përcaktuan dhe miratuan edhe rendin e ditës së punimeve të Asamblesë.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

ВИДЕО | Достоинство во понеделник ќе достави иницијатива до Владата за четворица бранители од 2001 година

Story i radhës

Kush dhe pse kërkon të ndahet shqipëria nga Maqedonia veriore në procesin e anëtarësimit në Bashkimin Evropian?

Të fundit nga