Forma e këmbëve tregon se si jeni në një lidhje, por edhe në shtrat

Verifikoni nëse jeni në grupin e dëshirueshëm, ose së paku më pak interesante…

Sipas një studimi, nëse një grua është e zjarrtë mund të përcaktoni në bazë të formës së këmbëve që ajo ka.

Në bazë të formës, këmbët e femrave ndahen në katër lloje dhe për të përcaktuar se cilës i përkisni, qëndroni para pasqyrës dhe përpiquni t’i bashkon.

Para se të zbuloni se çfarë thotë forma për temperamentin, kontrolloni se cili lloj jeni…

Tipi A

Femrat me këmbë të tipit A kanë boshllëqe shumë të vogla mes pulpave dhe kofshëve dhe personat që kanë këtë formë konsiderohen shumë simpatike, meshkujt thjesht i adhurojnë. Ato janë të përmbajtura, femërore, të buta, të turpshme, të varura nga burrat. Nuk e kanë zakon të marrin iniciativën, gjë që shumë meshkujve e pëlqejnë sepse ndihen si mbrojtës të vërtetë pranë tyre. Megjithatë, nëse një grua është vazhdimisht pasive, partneri i saj mund të mërzitet.

Tipi B

Femrat që kanë “hendekun” më të vogël në zonën e kyçit të këmbës, janë të guximshme, të gatshme për të eksperimentuar, mërzinë nuk mund ta përballojnë. Këto zonja janë të prira për sjellje të paparashikueshme, veprojnë në mënyrë provokuese dhe janë ato që afrohen me një mashkull që pëlqejnë. Partnerët që nuk u pëlqen të eksperimentojnë, qoftë edhe në shtrat, shumë shpejt bëhen jo interesantë për ta.

Tipi C

Femrat që kanë kofshë që preken, por pjesa tjetër e këmbëve nuk është e bashkuar, besojnë se seksi është thjesht një nevojë për pasardhës. Çuditërisht, është jashtëzakonisht e pazakontë që këto zonja të shijojnë seksin. Sipas mendimit të tyre, vetëm burrat duhet të kenë nevoja seksuale dhe gratë janë aty për t’i kënaqur ato. Megjithatë, nëse femra të tilla “marrin flakë”, ato bëhen grabitqare të vërteta në shtrat.

Tipi D

Femrat, këmbët e të cilave janë të drejta te gjunjët dhe kyçet, nuk pëlqejnë të konkurrojnë me burrat, por janë të gatshme t’i ndjekin ata. Në dhomën e gjumit këto femra nuk tregojnë iniciativë, por gjithmonë do të mbështesin iniciativat e partnerit. Dihet se shumë burra janë në kërkim të grave të tilla që do t’i mbështesin në çdo gjë dhe në çdo kohë. 

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Alves preferon Mbappe para Haaland

Story i radhës

Zyrtari perëndimor: Katastrofë për Putinin, forcat ruse braktisin tanket në tërheqje të nxituar

Të fundit nga