Folk Fest ndan mirënjohje për pronarin e Austrian Palace Muhamed Lamallari

Fadil Lamallari, ishte një njëri i cili na e dha shembullin më të mirë për të mbështetur kulturën e mirëfilltë shqiptare dha shumë kontribut dhe përkrahu të gjithë ata të cilët merreshin me art.

Këtë shembull ai më së miri ia përcolli birit te tij, Muhamed Lamallarit i cili me shumë përkushtim e vëmendje po vazhdon rrugën e tij në po të njëjtat hapa siç vepron edhe babai i tij.

Andaj një falënderim deri tek të gjithë ato familje të cilat u rritën në frymë kulturore dhe dhanë mund për të kultivuar traditat dhe kulturën e bujshme shqiptare.

Fadil e Muhamed Lamallari, dy emra të cilët duhet marrë model se si tradita përcillet brez pas brezi.

Faleminderit të nderuar për aktivitetin tuaj të pandalshëm, urojmë që familje sikur se është familja e juaj, të jenë pafund në numër, e mos të harrojmë amanetin e të parëve.

Story i mëparshëm

Shoqata e prokurorëve publikë dënon kërcënimet e fundit ndaj Joveskit

Story i radhës

Osmani: Askush nuk e negocion identitetin maqedonas

Të fundit nga