Emërohet drejtoresha e parë femër në Sh.f. “26 Korriku” Shuto Orizare

Besare Sejdi emërohet drejtoresha e parë femër në Sh.F.K.,,26 Korriku” Shuto Orizare

Besare Sejdi nga Shkupi.E diplomuar ne Fakultetin Filologjik në Shkup në degën Gjuhë dhe Letërsi Shqipe.Që nga viti 2007 e punësuar në Sh.F.K.,,26 Korriku” Shuto Orizare si mësimdhënëse e Gjuhes dhe Letërsise Shqipe. 

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Presidenti ukrainas drejtohet popullit: Rezistoni, ky shans vjen një herë në jetë

Story i radhës

Vasili: Kam depozituar amendament për daljen e menjëhershme nga Ballkani i Hapur

Të fundit nga