Dy shenja të horoskopit reagojnë keq ndaj stresit: Jeni mes tyre?

Fatkeqësisht, eliminimi i stresit nuk është aq i thjeshtë

Ka një rrugë që çon në zgjidhjen e këtij problemi me kokë të ftohtë dhe në mënyrë taktike.

Nga ana tjetër, në një masë të madhe mënyra se si e përballoni stresin kushtëzohet nga shenja juaj.

Cilat janë shenjat që thyhen nga stresi?

Luani

Pavarësisht punës së palodhur, duket se Luani rrallëherë arrin t’i përfundojë në kohë të gjitha detyrimet. Gjithmonë në nxitim, gjithmonë në fluturim, Luani është i angazhuar në njëqind anë dhe gjithmonë i duket se jeta e tij është më e ndërlikuara. Në çdo situatë me të cilën përballet, Luani ka nevojë për konfirmim nga personat që kanë rëndësi për të, përndryshe e konsideron të kotë.

Edhe pse Luani adhurohet në shoqëri si një person shumë i zgjuar dhe argëtues, ai duhet t’i shikojë problemet e tij më shumë si pjesë përbërëse të jetës, sesa diçka që i shkakton stres, shkruan Pure Wow.

Virgjëresha

Virgjëresha vëzhgon botën me thjerrë mikroskopi, duke parë të gjitha detajet dhe të metat më të vogla të njerëzve dhe situatave të caktuara.

Ajo përpiqet të jetë e përsosur në çdo mënyrë – gramatikisht, higjienikisht, nutricionistisht, kështu që përsëri i duket se asgjë për të cilën po punon nuk është mjaft e mirë. Pikërisht për këtë, kur gjërat nuk shkojnë mirë në sytë e një Virgjëreshe, është pak të thuhet se ajo mendon se e gjithë bota rreth saj po shembet.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ukrainasja 52-vjeçare blen snajper për të luftuar kundër rusëve

Story i radhës

Rikthimi i Balotellit shkakton polemika

Të fundit nga