Dimitar Kovaçevski: Sot në 2019 për herë të parë u ngrit flamuri i RMV-së në NATO

Në ditën e sotme në vitin 2019, për herë të parë është ngritur flamuri i NATO-s para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, ka shkruar kryeministri Dimitar Kovaçevski në profilin e tij në Facebook.

“NATO do të thotë siguri, por në të njëjtën kohë hapë edhe perspektiva të reja.

Stabiliteti rajonal, si dhe bashkëpunimi i avancuar me fqinjët dhe aleatët në NATO, por edhe fakti se jashtëzakonisht shpejtë e kemi përfunduar integrimin ushtarak, më bën posaçërisht krenar”, publikoi Kovaçevski.

Në profilin e tij në Facebook kryeministri Kovaçevski, porosit se RMV mbetet e përkushtuar në pjesëmarrjen ne operacionet dhe misionet e NATO-s.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Arrestohet një person nga Çairi, kjo është arsyeja

Story i radhës

Mes largimeve dhe dyshimeve

Të fundit nga