Çfarë nuk duhet të lajmë në rrobalarëse?

Do të bëni më shumë dëm sesa dobi

Ekspertët theksojnë se rrogozat në banjë apo ato që i mbajmë para derës së hyrjes në rrobalarëse nuk i lajmë.

– Thithin shumë ujë dhe rëndohen shumë, aq sa makina nuk e duron dot, sepse nuk është bërë për gjëra të tilla që kanë peshë aq të rëndë.

Gjithashtu, centrifuga bëhet më e vështirë, kështu që pajisja nuk mund të bëjë rrotullime të duhura, kështu që vetë rrobalarësja shkatërrohet – shpjegon tekniku ekspert për riparime të pajisjeve elektrike, transmeton MSN.

Përveç kësaj, shton ai, rrogozat shpesh kanë një bazë gome për t’i mbajtur në dysheme, dhe ajo prishet gjatë larjes dhe bllokon pompën e kullimit.

Këshillohet që këto sende të lahen me dorë..

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Drejtori ekzekutiv i kompanisë Pfizer: Një vaksinë e përvitshme për COVID-19, e preferueshme

Story i radhës

Денес е Свети Григориј, Епископ Ниски

Të fundit nga