Si lidhet vetmia me problemet e zemrës

Një studim i ri i madh shkencor kinezo-britanik tregon se si izolimi social ashtu edhe vetmia janë veçanërisht të lidhura me një rrezik të shtuar të problemeve të zemrës. Të dy faktorët

Shakira dhe himni i brinareve që po “çmend” YouTube

Është drama sociale më e madhe që mbahet mend. Sa për krahasim, çantat e dorës dhe orët Rolex (si gjithmonë protagoniste) të Ilary dhe Totti janë çikërrima. Në këtë histori kemi mëri dhe hakmarrje. Tamam si në një film tëTarantinos, ku protagoniste