BMW X1 e para nga loja bonus “Rrotullo rrotën EKO SKUTER” do të shetitet në Tetovë

Radislava Trifunoviq nga Tetova është fituesja e BMW x1 të parë nga bonus loja “Rrotullo rrotën Eko skuter”. Çelësat e makinës së saj të re I mori vajza e sajë Angjelina në sallonin e M-KAR nga Marjana Stojanovska dhe ekipit të Lotarisë shtetërore.

Fituesi me fat është prej shumë vitesh lojtar besnik i Lotarisë shtetërore. Dëshmi për këmbëngulësin e saj janë fitimet e realizuara deri më tani prej 50.000 denarë, 15.000 denarë si dhe Eko skuter nga tiketa e njëjtë.

Edhe pse Radislava nuk ishte e pranishme në ceremoninë e ndarjes së fitimit për shkak të qëndrimit të saj në Gjermani, përmes bisedës telefonike na tregoi për pjesëmarrjes e sajë në lojën bonus “Rrotullo rrotën Eko skuter”. Përkatësisht, me ndihmën e vajzës së saj, përmes faqes www.loto.mk, ajo ka regjistruar çdo ditë nga disa instant tiketa jofitimprurëse Eko skuter.

Më 8 janar teze Rada shortin e ndoqi me bashkëshortin e saj dhe siç na ka treguar, gjithë ditën e ka parandjerë se diçka e madhe do të ndodhte dhe kurrë nuk e humbi besimin te fati.

E gëzuar për fitimin, ajo u ka uruar të gjithë lojtarëve qëndrueshmeri dhe këmbëngulje, të mos heqin dorë kurrë nga kërkimi i lumturisë, sepse nuk dihet se kurrë mund tju buzëqesh fati.

Emrin e fituesit të dytë të BMW x1 do ta mësojmë më 19 mars. Mjafton të regjistroni dy barkode nga instant tiketa jofitumprurrëse Eko skuter përmes web faqes www.loto.mk dhe sigurisht të besoni në fat. Për shortin e dytë janë në lojë të gjitha tiketat e regjistruara të shortit të menjëhershëm Eko Skuter nga raundi i 11-të deri në atë të 20-të.

Hyni në bonus lojë me dy numra nga Eko skuter jofitimprurrës, ndoshta mund të shkoni në shtëpi me një BMW x1 të bukur.

GËRVISHT PËR EKO SKUTER, VOZIT BMW X1!

Story i mëparshëm

Borrell sheh rrezik për shpërbërjen e Bosnjës

Story i radhës

Dëshmon Sako, Tabaku: E ka thënë edhe Dako që është pa garë, Bllako ju detyroi t’i çonit mbetjet në Sharrë

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish