Besimi: Kemi plan për përshpejtim të bashkëpunimit ekonomiko-financar me Bullgarinë

Ministri i Financave nga Sofja ka dhënë detaje mbi bashkëpunimin ekonomiko-financiar me Republikën e Bullgarisë si dhe planet se si do të shkëmbehet përvoja mes dy vendeve.

“Kjo është një nismë shumë pozitive sidomos mënjëherë një javë pas vizitës së Kryeministrit të Bullgarisë në Shkup tani dy Qeveritë jemi bashkë këtu në Sofje kemi përveq takimit të seancës plenare ndërmjet Qeverisë kemi edhe grupe pune, katër grupe pune ku në mënyrë më të detajuar kemi diskutuar reth fushave të bashkëpunimit siç është grupi i parë zhvillimit ekonomik tregtisë dhe investimeve, grupi i dytë ka të bëjë me infrastrukturën dhe grupi i tretë ka të bëjë me integrimet europjane dhe politikat e gjelbërta si dhe grupi i katërt për kulturë arsim e tjera, gjegjësisht është një ditë intensive pune ku gjithë ministrat dhe ekipet e tyre punojnë në fushat apo projektet konkrete të bashkëpunimit,” ka thënë Besimi.

Story i mëparshëm

ASH: Transparency International konfirmoi, Maqedonia e Veriut ndër vendet më të korruptuara

Story i radhës

Grubi: I bindur për rezultate optimiste nga vizita në Sofje

Të fundit nga