Apasiev, deputetëve shqiptar: Nuk keni drejtë të vendosni për fatin e maqedonasve

Deputeti i partisë E Majta i bën thirrje deputetëve shqiptar të mos e mbështesin propozimin francez sepse sipas tij do të hapet kutija e Pandorës dhe më pas shqiptarët nuk do të kenë të drejtë morale të ankohen kundër majorizimit.
Apasiev shtoi se me kalimin e propozimit francez, problemet ndër etniie do të dalin në pah sepse sipas tij, partitë shqiptare po vërtetojnë se janë kundër interesave të popullit maqedonas.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

40-vjeçari: Jam në lidhje shumë të nxehtë me një femër tjetër që dëshiron vetëm seks – a duhet ta lë gruan time?

Story i radhës

Ali Ahmeti në Drenas, ngushëllon familjen Shala për vdekjen e nënës Taibe

Të fundit nga