Angellovi kërkon nga Qeveria t’i mbrojë “ushtarët mbrojtës” të mos u merret pensioni nga përmbaruesi

Kryetari i partisë Dinjiteti, Stojançe Angellov në konferencë për shtyp u shpreh se në qeveri do të dorëzojë iniciativë për katër ushtarë të lënduar në vitin 2001 të cilëve i kërkohet të kthejnë para nga përmbaruesi.

Ai shtoi se mbështetje ka marrë edhe nga kryeministri i mëhershëm Zaev si dhe nga ministrat e qeverisë së kaluar.

“Kërkojmë që kjo pikë të vendoset menjëherë në rend dite në mbledhje të qeverisë për shkak se para disa ditëve, njëri nga ushtarët, konkretisht Zoran Angellovski, nga përmbaruesi mori letër ku i ndalohet i gjithë pensioni, ndërsa deri tani i është ndaluar një e treta e pensionit”, tha Angellov.

Ai tha se punon një Propozim-ligj ku rregullohet problemi i këtyre personave që ai i quan “mbrojtës”.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Parashikimi i motit për nesër në Kosovë

Story i radhës

Органите на лице кај кое било потврдена мозочна смрт донирани на тројца пациенти

Të fundit nga