A duhet të ashpërsohet dënimi për autorët përsëritës? Rama publikon videon nga Këshillimi Kombëtar

Kryeministri Edi Rama, ka publikuar një  video nga pyetësori i këshillimit Kombëtar.

 

Pyetja e radhës lidhet me autorët që përsërisin krimet dhe nëse Shqipëria duhet të ashpërsojë dënimet e rënda kundër personit.

“Ja disa përgjigje me video të qytetarëve për pyetjen nëse Shqipëria duhet të ashpërsojë dënimin e autorëve përsëritës në kryerjen e krimeve të rënda kundër personit, duke e dyfishuar dënimin për ta dhe duke hequr të drejtën e gjykimit të shkurtuar për autorët që kryejnë dhunë në familje dhe krime ndaj fëmijëve.

Të tjerë thonë se dënimet në fuqi janë të mjaftueshme për përsëritësit dhe dhunuesit ndaj familjes e fëmijëve.

435,214 qytetarë janë përfshirë deri tani në Këshillimin Kombëtar duke dhënë opinionet e tyre përmes platformës ëëë.keshillimikombetar.al dhe kanë kthyer me postë pyetësorët e plotësuar”, shkruan Rama.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Abazoviç, telefonatë me Escobar: Çfarë do t’i gjejë oligarkët rusë në mësyjnë Malin e Zi

Story i radhës

Aeroplani luftarak francez bën xhiro mbi Ballkanin Perëndimor

Të fundit nga