8 mënyra për t’i uruar ditëlindjen njeriut të zemrës

Keni nevojë për disa mënyra të reja për të thënë urime ditëlindjen? Nëse po, nuk jeni i vetmi. Në të vërtetë, kur afrohet ditëlindja e një personi të veçantë, ne të gjithë kërkojmë diçka origjinale për të thënë.

Ne duam t’i befasojmë ata. Nuk mjafton të gjesh dhuratën e përsosur. Në fakt, gjërat më të mira që mund t’u japim atyre janë mesazhet tona të dashurisë, admirimit dhe dëshirave të mira. Shkrimtarja Gertrude Stein tha se “ne jemi gjithmonë në të njëjtën moshë brenda”. Prandaj, vitet, në realitet, janë të parëndësishme. Kjo është e vërtetë pasi, në një farë mënyre ose në një tjetër, ne të gjithë kemi mbetur në moshën mendore që na bën të ndihemi mirë. Është ajo moshë në të cilën ju kombinoni pjekurinë me pafajësinë e dikujt që ende nuk pret shumë nga jeta.

Njëmbëdhjetë mënyra për të thënë urime ditëlindjen

1. “Jeta është një udhëtim, shijoje milje pas milje… Gëzuar ditëlindjen!”

2. “Jeta juaj do të përshpejtohet, lidhni rripin e sigurimit dhe shijoni udhëtimin drejt ëndrrave tuaja… Urime!”

3. “Mos i numëroni vitet, bëjini të llogariten vitet! Gëzuar ditëlindjen!”

4. “Ti thjesht bëhesh gjithnjë e më i mirë me çdo vit që kalon. Urime!”

5. “Me ty ka vetëm momente të lumtura. Mendime të lumtura. Ëndrra të lumtura. Ndjenja të lumtura… Gëzuar ditëlindjen!”

6. “Disa njerëz nuk besojnë te heronjtë… padyshim që nuk ju kanë takuar kurrë. Urime!”

7. “Sot është ditëlindja jote, por pranë teje, çdo ditë është një festë!”

8. “Më e mira nuk ka ardhur ende. Vazhdoni të ëndërroni… Gëzuar ditëlindjen!

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Roma – Feynoord, Duka pret në takim Ambasadorin e Holandës

Story i radhës

Në Sarajevë filmohen objekte të pazakonta duke shndritur në qiell

Të fundit nga