60 sekondat më të rëndësishme në marrëdhënien me partnerin tuaj

Përshëndetja e parnerit tuaj kur ai del nga dera është çelësi për të marrë atë që dëshironi. Ekziston një dritare 60 sekondash në të cilën mund ta përshëndesni njeriun tuaj siç duhet. Çdo gjë tjetër bëhet dytësore nëse nuk e përshëndetni në 60 sekondat e para.

Burrat janë shumë të thjeshtë. Hapeni derën për të, ofroni një buzëqeshje të madhe ose përqafoni, jepini diçka për të ngrënë ose pirë dhe do të jeni të sigurt që do të merrni gjithçka që dëshironi.

Shkëmbimi i kujdesit dhe konsideratës suaj për disa minuta do t’ju vendosë të merrni atë që dëshironi për pjesën tjetër të mbrëmjes. Si mund të thoshte jo? Burrat janë kaq të thjeshtë.

Po sikur të humbisni 60 sekondat e para? Paç fat. Pse të ngasësh një biçikletë përpjetë kur mund të ecësh në tatëpjetë?

Nëse një burrë ka ardhur për t’ju parë dhe ju nuk e hapni derën, ose nëse e hapni derën duke folur ende në celular, kjo do të jetë edhe e vrazhdë dhe vrasëse e humorit.

Nëse nuk dini si ta bëni këtë, mësoni shpejt. Në fund të fundit, si do të ndiheshit nëse ai do t’ju trajtonte ashtu siç e trajtuat ju? A do t’i hidheshe në krahë? A do të ndiheshit të pa respektuar apo të pavlerësuar?

Pasi t’i kushtoni pak konsideratë, me siguri do të vendosni se nuk do të ndihej mirë. Në çdo situatë, jepini partnerit tuaj mirësjelljen dhe konsideratën e zakonshme që prisni dhe dëshironi për veten tuaj. Ky është çelësi për të marrë atë që dëshironi nga ai dhe një nga parimet bazë të çdo marrëdhënieje të suksesshme.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Pas Rusisë e Ukrainës, vjen kërcënimi për luftë mes SHBA-së e Kinës

Story i radhës

Kroos: Ende besoj në cilësitë e Eden Hazard

Të fundit nga