200 poçe elektrike me efikasitet energjetik instalohen në shkollën fillore Ismail Qemali

💡✨ 🏫 Mbi 200 poçe elektrike me efikasitet energjetik, janë dhuruar nga kompania BAULED për Shkollën fillore të Çairit “Ismail Qemali”.

Marketing

Ekipet e punës të kompanisë në fjalë tanimë edhe i kanë instaluar poçet, ndërsa ne bashkë me përfaqësues të BAULED inspektuam të gjitha klasët dhe korridoret ku ishin vendosur ato.

Falënderoj pa masë këtë kompani për kujdesin ndaj më të vegjilve tanë dhe ndihmën që na jep në shkurtimin e harxhimeve me kursimin e energjisë elektrike.

Ndërkohë gjatë vizitës edhe drejtoresha e shkollës zonj. Teuta Imeri na dhuroi Mirënjohje për kontributin e dhënë për këtë insitucion arsimor.
Drita e diturisë gjithmonë është drita më e shndritshme✨📖📚🏫✏️

Story i mëparshëm

Bullgaria feston Krishtlindjet

Story i radhës

LDK në Prizren: Po përmbyllim vitin me keqmenaxhim dhe abuzime me pushtetin

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish