152 pacientë në oskigjeno-terapi në spitale

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës në trajtim mjekësor nga Covid-19 janë duke marrë 236 pacientë.

232 pacientë janë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë, 1 pacient i negativizuar dhe 3 të pakonfirmuar. 

152 pacientë janë me oksigjeno-terapi, në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive janë 12 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 87 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive,12 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 11 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 15 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 6 pacientë

Spitali i Prizrenit, 15 pacientë

Spitali i Pejës, 23 pacientë

Spitali i Gjakovës, 20 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 18 pacientë

Spitali i Ferizajt, 7 pacientë

Spitali i Gjilanit, 20 pacientë

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Aksidentoi një person të shtrirë në aksin rrugor Fier-Levan, arrestohet 23-vjeçari

Story i radhës

Bullgaria do të ndërtojë dy rrugë magjistrale kah Maqedonia e Veriut dhe Turqia

Të fundit nga