Тамир Мутев од Струмица освои Супер Милионер ЏЕКПОТ вреден 10.923.705,00 денари

07.07.2022 е среќен ден за Тамир Мутев од Струмица. Најновата возбуда од сигналот кој означува добивка ја почувствува  токму тој. Тамир на видеолотариските терминали од Видеолотарија Касинос Австрија освои неверојатни 10.923.705,00 денари.

Убаво расположен, во друштво на неговиот пријател, Тамир Мутев од Струмица пристига во просториите на Видеолотарија, да си ја подигне најпосакуваната добивка во Македонија. На 07.07 забавувајќи се на видеолотариските терминали, го освои фантастичниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 10.923.705,00 денари.

СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивката ја освоил додека ја играл играта Shining crown.  Во првиот момент не верувал дека ја освои добивката, а потоа кога сфатил што се случило, на среќата и немало крај. Ни откри дека со парите ќе се обиде да ги затвори кредитите и најверојатно да се поднови со куќа.

Ова е дванаесеттиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ во 2022.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдогворно #VLTmk #VLT #Shiningcrown

Story i mëparshëm

Koordinim për propozimin francez, sot do të mësohet kur do të mbahet seancë plenare

Story i radhës

Kasami dhe Taravari nuk guxojnë t’i shkarkojnë drejtorët e VMRO-DPMNE-së

Të fundit nga