НАД 17 МИЛИОНИ ДЕНАРИ КАЈ ИГРАЧИТЕ ЗА ЕДНА НЕДЕЛА, БЛАГОДАРЕНИЕ НА СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ

Првата недела од април донесе многу радост за играчите на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, благодарение на фантастичните 17.210.750,00 денари од СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР И МИНИ ЏЕКПОТ добивките.

СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 11.108.609,00 денари замина кај Л.Н. Покрај оваа фантастична добивка, неделава имаме уште тројца нови добитници на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ кои заедно освоија повеќе од 4 милиони денари. Радоста која ја носи МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ прв ја почувствува наш играч од село Лескоец, охридско. Во саботата на 2 април, во просториите на Евротип тој освои 1.455.228,00 денари.

Вториот МИЛИОНЕР ни доаѓа од Битола, а негов среќен ден беше вторникот, 5 април. Играјќи ја својата омилена игра на видеолотариските терминали З.Д. стигна до 1.500.763,00 денари. Последниот МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ замина во село Кравари, битолско. Освоен е на 7 април, а изнесува 1.269.870,00 денари.

Дружината добитници на Видеолотарија Касинос Австрија оваа недела ја надополнија и играчите кои освоија МИНИ ЏЕКПОТ во вкупна вредност од 1.876.280,00 ден.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #Vlt #Милионер џекпот

 

 

 

 

 

 

Story i mëparshëm

Paraburgim për tetovarin që vrau nënën e tij

Story i radhës

Shqiptohen 243 gjoba, 82 për vozitje të shpejtë

Të fundit nga