ВИДЕОЛОТАРИЈА ВО МАЈ ИСПЛАТИ ФАНТАСТИЧНИ 55.438.018,00 ДЕНАРИ КАЈ ИГРАЧИТЕ

Фантастична сума од 55.438.018,00 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија им го исплати на играчите за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ во месец мај.

И мај беше среќен месец за играчите на видеолотариските терминали. Во текот на овој месец, Видеолотарија им исплати на играчите фантастичнa  сума од вкупно 55.438.018,00 денари за добивки.

На 01.05.2024, играчот Н.Д. од Тетово го освои најпосакуваниот џекпот, СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 20.937.208,00 денари денари.

Минатиот месец сигналот за МИЛИОНЕР џекпот се повтори дури  17 пати. Збирно за оваа добивка на играчите им се исплатени 26.721.080,00 денари.

Во април се радуваа и играчите кои за добивката МИНИ ЏЕКПОТ, поделија 7.779.730,00 денари.

Забавата на видеолотариските терминали продолжува и во јуни.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

Story i mëparshëm

Disa rajone në Maqedoni në fazë portokalli – institucionet me rekomandime

Story i radhës

Apartament, truall dhe 40 mijë euro/ GJKKO konfiskon pasuritë e trafikantit shqiptar të shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Interpoli

Të fundit nga